7 april 2019

Studentikoos

Als één van de grootste clubs van Antwerpen doen we er alles aan om de grootste, leukste en meest legendarische TD’s te organiseren. Door ons harde werk slagen we erin om elk jaar duizenden studenten de tijd van hun leven te bezorgen op onze feesten.

Onze All-in TD en Eurodeals TD zijn twee unieke concept-TD’s die tot de begrippen behoren in het Antwerpse studentenleven. Met een jaarlijks bezoekersaantal van 1500 personen en een steevast uitverkochte zaal zijn wij dan ook uitzonderlijk fier op onze twee stokpaardjes!

Voor degene die liever wat chiquer uitgaan organiseren we ieder jaar een galabal waar zowel alumni, (oud)leden als studenten uit andere faculteiten op aanwezig zijn.

Ook worden tevens de ouders uitgenodigd voor een gezellig diner. Zij vinden het dan ook elk jaar een leuke gelegenheid om onze club te leren kennen.

Om de studententraditie in ere te houden, organiseren we elk jaar een paar gezellige cantussen. Daarnaast zijn onze pubs ook een ideaal ontmoetingsmoment om mensen van de les of faculteit beter te leren kennen.

Met drank aan studentvriendelijke prijzen in ons stamcafé “De Prof” en een leuk thema voor elke pub, zijn dit avonden om nooit te vergeten.

Na een succesvolle eerste editie in 2015 en tweede editie in 2017 had PSW ook afgelopen jaar de eer om samen met zes andere clubs de Antwerpse Beiaardcantus te mogen organiseren.

Tenslotte is er ook nog onze doopweek.

In deze week garanderen we onze schachten veel memorabele, zware maar vooral zalige momenten.
Ieder jaar weer zien we de lichting schachten vriendschapsbanden creeëren voor het leven.

Aangezien er heel wat taboes bestaan over het dopen, organiseren we een doopinfosessie waar we al jullie prangende vragen beantwoorden en toelichten wat de doopweek juist inhoud.

Jezelf inschrijven of vragen stellen kan door te mailen naar doop@psw.be, binnen te springen bij de doopinfosessie of langs te komen bij ons kraampje op Students on Stage!