Warning: The magic method Automattic\WooCommerce\Admin\FeaturePlugin::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/9/c/psw.be/httpd.www/wp-content/plugins/woocommerce-admin/src/FeaturePlugin.php on line 314 Warning: The magic method Automattic\WooCommerce\RestApi\Utilities\SingletonTrait::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/9/c/psw.be/httpd.www/wp-content/plugins/woocommerce/includes/rest-api/Utilities/SingletonTrait.php on line 48 Educatief – PSW Antwerpen
7 april 2019

Educatief

PSW Antwerpen probeert iedere student zo goed als mogelijk te helpen maar dit kunnen we niet alleen. Help daarom je medestudent en upload je samenvattingen! Jouw samenvattingen uploaden kan door een berichtje via facebook te sturen naar “Tutor PSW” met in bijlage het bestand. Deze komt dan in onze dropbox met tal van samenvattingen en voorbeeldexamenvragen terecht. Deze vind je door op onderstaande knop te klikken.

Facebookgroepen

Heb je een vraag, zit je met een oefening die je niet opgelost krijgt of ben je op zoek naar notities uit een bepaalde les? Je medestudenten helpen je met alle plezier in onze facebookgroepen waar iedereen uit jouw richting inzit! Deze groepen worden beheerd door onze tutor die ervoor zorgt dat als je medestudenten geen antwoord kunnen geven, je toch een antwoord krijgt op je vraag. Voeg jezelf toe met onderstaande
buttons:

1ste Jaar

2de Jaar

3de Jaar

Cursusdienst

Onze Cursusdienst PSW is reeds enkele jaren werkzaam binnen de faculteitsclub PSW en staat sinds het academiejaar ’14-’15 op eigen benen. Het is een aparte vzw wiens missie erin bestaat het studiemateriaal zo goedkoop mogelijk aan te bieden aan de studenten van de faculteit SW en tegelijkertijd in te zetten op een goede dienstverlening.

Naast het aanbieden van cursusmateriaal aan scherpe prijzen, organiseren we eveneens een tweedehandsbeurs waarbij we jouw oude boeken verkopen. Uiteraard kan je hier tevens zelf tweedehandsboeken aankopen.

Bijles

Onze opleiding telt een aantal vakken waar veel studenten problemen mee hebben door de hoge moeilijkheidsgraad of door een beperkte wiskundige voorkennis. De vakken waar veel studenten het moeilijk mee hebben zijn economie en statistiek, de zogenaamde buisvakken uit onze richting.

Geraak jij er ook niet aan uit, lukt het met enkel de hoorcolleges en werkcolleges niet en heb je behoefte aan een persoonlijkere aanpak? Onze partner Studant biedt hulp!

In hun bijlessen Economie, Statistiek I en Statistiek II zal de focus steeds liggen op de oefeningen en zal van daaruit de nodige theorie nog eens toegelicht worden. Daarnaast wordt er aangehaald waar je je het best op kan focussen en testen ze elke les of je mee bent met de bestudeerde leerstof. Zo weten ze perfect waar je nog aandacht aan moet besteden alvorens je de volledige cursus onder de knie hebt.

Meer info vind je op hun website: www.studant.be

Tutor

Wanneer het academiejaar begint, organiseert de Tutor van PSW samen met Studant een infosessie om de vakken van het eerste jaar te bespreken. Hoe je de vakken moet aanpakken tijdens het studeren en moeilijkheden van de vakken komen hier aan de beurt. Wanneer de examens in het zicht zijn, organiseren ze ook een exameninfosessie. Hier kom je te weten waar je best op moet letten tijdens het studeren, maar ook hoe het examen eruit zal zien in januari of juni