The Future of Europe – Lezing Herman Van Rompuy

Op maandag 13 mei 2019 nodigen CDS, Faculteitsclub PSW, EKA, LVSV en ELSA Antwerpen jullie uit voor een lezing van niemand minder dan Herman Van Rompuy.

In tijden van Brexit deals, klimaatmarsen, protesten van de gele hesjes en ga zo maar verder, is een lezing over ‘The future of Europe’ ongetwijfeld een uitgelezen kans om zulke problematiek in een breder perspectief te plaatsen. Welke uitdagingen staat Europa nog te wachten en hoe lossen we de huidige problemen op? Belangrijke vragen waarop je deze avond ongetwijfeld een duidelijk antwoord zal krijgen.

Na de lezing verwelkomen wij jullie graag op de receptie met een hapje en een drankje.

Praktische info:

– Waar: Universiteit Antwerpen (stadscampus), gebouw K.001
– Wanneer: Maandag 13 mei 2019, 18u30 Ticketverkoop:

De ticketverkoop start donderdag 25 april 2019 en is volledig gratis. Wij vragen enkel om je voordien te registreren via: https://www.eventbrite.be/e/the-future-of-europe-by-herman-van-rompuy-tickets-60802353476

Let op: De eerste dagen (dit wil zeggen van vrijdag 26 april 2019 t.e.m. woensdag 1 mei 2019) zullen de inschrijvingen enkel geopend zijn voor studenten. Gelieve hierbij jullie studentennummer te vermelden en eveneens de avond van de lezing jullie studentenkaart mee te brengen.
Vanaf donderdag 2 mei 2019 zullen er ook tickets te verkrijgen zijn voor niet-studenten, indien deze nog niet zijn uitverkocht.

Tot snel, CDS, Faculteitsclub PSW, EKA, LVSV en ELSA Antwerpen